Golin İstanbul Kilit Hospitality Group'un İletişim Danışmanlığı Ajansı Oldu

Haberler30 Kasım 2022
918 OKUNMA
Paylaş

Antalya’nın köklü girişimcisi Kilit Şirketler Grubu’nun turizm ve otelcilik alanındaki yatırımı Kilit Hospitality Group (KHG), dünyanın önde gelen iletişim danışmanlığı ajanslarından Golin İstanbul ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Golin İstanbul, Kilit Şirketler Grubu bünyesindeki KHG, Nirvana Hotels, Cosmos Theatre, Crystal Hotels ve markalarına stratejik iletişim danışmanlığı çatısı altında kurumsal iletişim, konu ve etkinlik yönetimi, sosyal sorumluluk ve medya ilişkileri konularında hizmet verecek.

Kilit Hospitality Group Hakkında: 

Kilit Hospitality Group (KHG), Antalya’nın köklü girişimcisi olan Kilit Şirketler grubunun turizm ve otelcilik alanındaki yatırımıdır. 2005 yılında başlayan turizmde başarı yolculuğu bugün KHG’yi, Türkiye’nin turizmine yön veren öncü konumuna taşımıştır. KHG; Kapadokya’da, Bodrum’da ve Antalya’da bulunan otelleri ile Türkiye turizm endüstrisinin en büyük yerli sermayeli gruplarından biridir. KHG, Nirvana Hotels ve Crystal Hotels markaları ile farklı pazarlara hitap etmekte ve hem üst ve hem de orta üst gelir gruplarının beklentilerini karşılayan ürün ve hizmetler ile misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunmaktadır. KHG markalarından Nirvana Hotels; Antalya Kemer bölgesinde Nirvana Mediterranean Excellence, Nirvana Dolce Vita ve Antalya Lara bölgesinde Nirvana Cosmopolitan ile ultra her şey dâhil konsepti ve lüks tatil anlayışına hitap etmektedir. KHG’nin turizm sektöründeki diğer markası olan Crystal Hotels ise, Alanya, Manavgat/Side, Belek/Boğazkent, Lara, Kemer, Bodrum ve Kapadokya’daki toplam 18 oteli ile geniş gelir grubu yelpazesinde kaliteli tatil fırsatları sunmaktadır.


Golin Hakkında:

Golin, markalar için anlamlı değişimler yaratmalarına yardımcı olan küresel bir halkla ilişkiler ajansıdır. Bizi birbirimize bağlayan güçlü davranış biçimlerini keşfederken cesur fikirler, kapsayıcılık ve adanmışlık ile birlikte çalışıyoruz. Dünya çevresindeki 50 ofisimiz ve 1.700 çalışanımız müşterilerimize çok pazarlı, bölgesel ve küresel iletişim programları için kapsamlı çözümler sunmamızı sağlıyor. Golin olarak; 2019, 2020 ve 2021 yıllarında PRWeek tarafından “Yılın En İyi Global Ajansı”; Provoke Meda tarafından 2021 yılında “Kuzey Amerika’da Yılın Büyük Ajansı” seçildik ve 2019 yılında Cannes Lions Yaratıcılık Festivali’nde Altın ve Gümüş Aslan Ödüllerini alırken festivalde “fikir” üzerinden ödül kazanan ilk PR ajansı olduk. Golin Interpublic Group’un (NYSE: IPG) bir üyesidir. www.golin.com adresinden daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz


918 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!