Graphx'e Berlin'den Büyük Ödül

Haberler11 Mart 2019
1.5B OKUNMA
Paylaş

Barut Hotels’in yeni konsepti COLLECTION için yaratılan reklam filmi, 18’inci BERLIN THE GOLDEN CITY GATE Turizm Filmleri Festivali'nden büyük ödülle döndü.

Barut Hotels markasının iletişiminde 17. yılına giren GRAPHX’in kreatif ajans olarak projelendirdiği süreçte, alanında son derece seçkin isimlerden oluşan 75 kişilik bir prodüksiyon ekibi var. Yönetmenliğini, rekor sayıda uluslararası ödüle imza atan Dağhan Celayir’in yaptığı film, başlangıcından bitimine, 3 ay süren bir çalışmanın ürünü...

Graphx Ajans'ın, Dağhan Celayir ile birlikte ikinci kez kurduğu setin prodüksiyon markası, ABD, Hindistan, Azerbaycan ve Türkiye networkleriyle global turizm projelerine de hayat veren FPS Production. Collection filminin müziği İngiliz Marios Takoushis tarafından özel olarak bestelendi, orkestrasyonu ise; Harry Potter, Gravity, Wonder Woman gibi filmlerdeki imzasından tanıdığımız ünlü aranjör Alastair King tarafından gerçekleştirildi.

Barut Hotels markasının 13 oteliyle 50 yıla uzanan saygın varlığını ve bu varoluşun konukları için yarattığı eşsiz mutluluk anlarını epik bir ‘yaşam koleksiyonu’ anlayışıyla ifade eden film, markanın Collection imzalı 4 otelinde çekildi.  


Graphx ve Barut Hotels markasının ilk filmi 2018’de Barut Acanthus için çekilmiş; film bir çok festivalde finale kalmış, 2 uluslararası (New York, Berlin) festivalden ödüllerle dönmüştü. Bu kez gelen büyük ödül, 7 Mart'ta, Berlin ITB’de gerçekleştirilen ödül töreninde Graphx Ajans Başkanı Necdet Alkandemir tarafından alındı.


1.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!