Hepsiburada E-Ticaret Zirvesi Antalya’da Gerçekleşecek

Haberler01 Şubat 2018
2.5B OKUNMA
Paylaş

Türkiye’de dijital dönüşümün öncüsü olan Hepsiburada, e-ticaret etkinliklerine devam ediyor. Hepsiburada E-Ticaret Zirvesi’nin üçüncüsü  5 Şubat 2018 Pazartesi Antalya Ramada Plaza’da  gerçekleşecek.

Hayata geçirdiği projeler, ürettiği teknoloji ve çözümlerle Türkiye’de e-ticaretin kaldıracı ve dijital dönüşümün öncüsü Hepsiburada, e-ticaret seminerlerine Antalya ile devam ediyor. Türkiye’yi şehir şehir gezen Hepsiburada ekibi, düzenlediği etkinlikler ile bir yandan e-ticaret hakkında KOBİ’lere, girişimcilere ve esnaflara bilgi aktarımında bulunurken diğer yandan işini e-ticarete taşımak isteyen firmalara yeni imkanlar sunuyor.

Hepsiburada, 2017’de Adana ve Bursa’da gerçekleştirdiği Hepsiburada E-Ticaret Zirvesi’nin 3. durağını 5 Şubat 2018 Pazartesi günü Antalya Ramada Plaza’da gerçekleştirecek. Google, İdeaSoft, eFinans ve Ayen Software’in sponsorluğunda düzenlenecek olan etkinliğe teknoloji sektörünün lider firmaları katılım gösterecek.


Etkinlikte Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, Hepsiexpress Genel Müdürü Umut Aytekin, Hepsipay Ticari Grup Başkanı İlknur Uzunoğlu, Hepsiburada Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan gibi isimler bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacaklar.

Katılımcılar etkinlikte e-ticarete nasıl başlayabilecekleri, nasıl daha fazla müşteriye ulaşabilecekleri, sosyal medyayı nasıl kullanabilecekleri ya da nasıl etkili reklam yapabilecekleri gibi sorulara yanıt bulabilecekler. Ayrıca karlılığı artırma, maliyeti düşürme ve toplu satış gibi konularda da sektörün liderlerinden önemli bilgiler öğrenebilecekler.

E-ticaret alanındaki fırsatları ve gelişmeleri yakalamak ya da işini geliştirmek isteyen herkesin katılabileceği etkinlik için kayıt http://www.hepsiburadaeticaretzirvesi.com/ adresinden gerçekleştirilebilir.



2.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!