Huzurevinin Kokulu Elleri Gençlere Taş Çıkarıyor

Haberler01 Şubat 2014
1.4B OKUNMA
Paylaş

Oluşturulan hobi odalarında hünerlerini konuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri, ürettikleri kokulu sabunlarla harikalar yaratırken, yaşlılığın hüznünü değil, üretmenin mutluluğunu yaşıyor.

Sosyal belediyecilik alanında sunduğu hizmetlerle 7’den 70’e herkesi kucaklayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Huzurevi’nde hobi odası kurdu. Uzman öğretmenler eşliğinde elişi tasarımı, kokulu sabun yapımı gibi çeşitli uğraşlar edinen huzurevi sakinleri,  eğlenceli zaman geçirmenin yanı sıra, ürettikleri ürünlerle kermes stantlarını süslüyor.

Neşeli sohbet ortamında geçen faaliyetler, haftanın belirli günlerini kapsıyor. Üretmenin yanı sıra iş paylaşımında da aktif olan huzurevi sakinleri kokulu sabun üretimi ile gençlere taş çıkartıyor. Meyve kokulu sabunların gerçek bir meyve ile olan ayırt edilemez görüntüsü dikkatlerden kaçmıyor.  Yaşlılar kermeslerde satışa sundukları ürünlerden gelen gelirleri, yine hobi malzemelerini çeşitlendirmede kullanıyor.


 


1.4B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!