İbradı Sinema Salonuna Kavuştu

Haberler10 Şubat 2015
1.3B OKUNMA
Paylaş

İbradı Belediyesi tarafından Muammer Aksoy Kültür Evi içinde yaptırılan 3 boyutlu gösterim yapabilen sinema salonu kapılarını ilk kez çocuklar için açtı.

Muammer Aksoy Kültür Evi'nde yapımı tamamlanan ve modern teknolojiye uygun 3 boyutlu gösterim yapılabilen, 150 kişilik sinema salonundaki ilk gösterime Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru da katıldı. Uzak mahallelerden gelmek isteyenlere ulaşım imkanı da sağlandığı gösterime yoğun katılım oldu. Çocuklarla birlikte 3 boyutlu animasyon filmini izleyen Başkan Küçükkuru, ilçedeki sosyal ve kültürel yapının gelişmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İlçede bugüne kadar hiç sinema salonu olmadığını vurgulayan Başkan Küçükkuru, "Toplumumuzun kültürel ve sosyal gelişiminde sinemanın yeri yadsınamaz bir gerçektir. İlçemizde sinema salonu olmaması büyük bir eksiklikti. Bu eksikliğin giderilmesi için belediyemizin yaptırdığı Muammer Aksoy Kültür Evi içinde bir salonu 3 boyutlu sinema salonu olarak düzenledik. 150 kişi kapasiteli sinema salonu modern teknolojiyle donatıldı. Sinemamızın ilk gösterimlerini geleceğimizin teminatı çocuklarımız için düzenledik" dedi.



1.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!