İnteraktif Pazarlama Zirvesi'nde Şehrin Markalarına Ödül

Haberler27 Ocak 2016
1.2B OKUNMA
Paylaş

İPZ Anadolu; "Trendler, İnovasyon ve Teknolojiyle Antalya Yarına Hazırlanıyor" temasıyla Antalya’daydı.

Marketing Türkiye’nin önderliğinde Multinet Up, Hepsiburada.com, Digital Partners, Uğur Okulları ve Marketing Toys’un desteğiyle gerçekleşen zirvenin ana teması “İnovasyon” olarak belirlendi.

İPZ Antalya, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve MMI Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Project House Ajansı Yönetici Ortağı Cüneyt Devrim “Markalar, Vizyonerler ve Trendler” başlıklı sunumla sahneye çıktı. Devrimden sonra sahneye çıkan Multinet UP CEO’su Yusuf Ziya Gündüz “Yeni İs Süreçleri, Yeni Üretim Modelleri” başlıklı konuşmasını gerçekleştirirken, Hepsiburada Pazaryeri Deneyimi Yöneticisi Tolga Eraymanlı ise “Yeni Nesil Girişimcilik: E-Ticaretin Sunduğu Fırsatlar” sunumunu gerçekleştirdi.

Eraymanlı’ın ardından “Internet Reklamcılığında Yeni ve Etkili İş Yapış Biçimleri Nelerdir, Nasıl Kullanmalısınız?” başlıklı sunumunu gerçekleştiren Digital Partners CEO’su Tunç Günbey gerçekleştirdi. Marketing Toys CEO’su Koray Özdemir “Duygusal Pazarlama ve İnsanlaşan Markalar” sunumunu, Yrd. Doç Dr Hande Bilsel ise “Cesur Yeni Dünyanın Dönüştürücü Aktörleri: Millenial´ler” sunumunu gerçekleştirildi.


 

Sunumların ardından “İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması Ödül Töreni” yapıldı

Marketing Türkiye'nin Akadametre Araştırma ve Stratejik Planlama Şirketi ile yaptığı "Antalya İtibar ve Marka Değer Performansı" araştırmasında kentin en itibarlı ve değeri yüksek markaları açıklandı. Araştırma sonucunda çıkan markalar; AGT, Ceysu, Ekici Süt Ürünleri, Golden Meyve Suyu, Levent Kimya, Yenigün Gıda oldu.

Araştırma sonucunda Antalya'ya Değer Katan Markalar'da duyuruldu. Şehrin kanaat önderleri ile birlikte belirlenen markalar şöyle: ATSO/ Antalya Kültür Sanat Vakfı, Antalya Tanıtım Vakfı/Antalya Kadın Müzesi, Barut Hotels, Rixos Otelleri.

Fotoğraflar: @marketingTR 

 



1.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!