İşbirliğine Hazırız

Haberler06 Aralık 2013
1.6B OKUNMA
Paylaş

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Expo konusunda Hollanda’nın deneyimlerinden yararlanmak istediklerini belirtti.

Hollanda Kraliyet Büyükelçiliği tarafından düzenlenen resepsiyonda Büyükelçi Ron Keller ile görüşen EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, “Hollanda, Expo konusunda çok deneyimli bir ülke, deneyimlerinden faydalanmak isteriz” dedi.

EXPO 2016 Antalya çalışmaları hakkında bilgi veren Gülay, “Ülke davetlerini önümüzdeki günlerde yapacağız. Önümüzdeki bahar aylarında da Türkiye’deki tüm büyükelçileri Antalya’ya davet ederek, Expo 2016 ile ilgili bir sunum yapmayı planlıyoruz. Hollanda’nın bu alandaki tecrübelerini bizimle paylaşması konusunda ilgili arkadaşlarla toplantılar gerçekleştirmek isteriz” diye konuştu.


Türkiye’de ilk kez bir Expo düzenlenecek olmasının çok önemli olduğunu belirten Keller, “Hollanda’ya yapacağınız davetin takipçisi olacağım. Antalya bizim için de çok önemli bir ülke. Buradaki Expo’ya katılmak istiyoruz. Hollanda olarak her türlü işbirliğine hazırız” dedi. Genel Sekreter Gülay, Büyükelçi Ron Keller’e ipek böceği kozasından yapılmış, EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayık hediye etti.


1.6B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!