İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Yaz Kursları Başvuruları Başladı

Haberler11 Haziran 2018
1.9B OKUNMA
Paylaş

Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, ücretsiz yaz kurslarıyla Antalyalılara sanat dolu bir yaz yaşatacak. Piyano, keman, bağlama gibi enstrüman kurslarının yanı sıra tiyatro, şan ve halk oyunları eğitiminin de yer aldığı kurslara başvurular başladı. Kayıtlar, 22 Haziran’da sona eriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, bu yaz da açtığı kurslarla sanatçılar yetiştirmeyi hedefliyor. Sanata ilgisi olanların yaz tatilini verimli kullanmalarını ve daha bilinçli bir nesil yaratarak müzik kültürü oluşturmayı amaçlayan ‘Yaz Kursları’ alanında uzman ve deneyimli öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. 

7-35 Yaş Arası Vatandaşlar Başvurabilecek


Yaz kurslarına başvurular 22 Haziran tarihine kadar yapılabilecek. 7-35 yaş arası vatandaşların başvurabileceği yaz kurslarında piyano, keman, viyolonsel, gitar, mandolin, yan flüt, bağlama, ut, kanun, ney ve ritim enstrümanlarının yanı sıra tiyatro, şan, solfej, halk oyunları ve Türk Müziği solfeji gibi farklı sanat dallarında eğitim verilecek. 

Vatandaşlar başvurular ile ilgili detaylı bilgiye 0 242 248 83 66 numaralı telefondan ulaşabilecek. Yaz kursları 2 Temmuz- 09 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


1.9B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!