Jinekoloji Dünyası Antalya'da Buluşuyor

Haberler22 Nisan 2016
1.3B OKUNMA
Paylaş

Türkiye ve dünya jinekoloji camiasının yakından takip ettiği gelenekselleşmiş Türk-Alman Jinekoloji Kongresi'nin 11.si, 11-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Belek Sueno Deluxe Hotel'de gerçekleştirilecek.

Antalya'da gerçekleşecek Türk–Alman Jinekoloji Kongresi’nde Türkiye’nin ve dünyanın önemli jinekologları bir araya gelecek. Güçlü bilim adamlarından oluşan  öğretim üyeleriyle  beraber jinekoloji alanında lider olarak  uluslararası platformda saygınlık ve Türkiye’nin temsil edilmesine katkıda bulunan TAJEV (Türk Alman Jinekoloji Eğitim Araştırma ve Hizmet Vakfı) tarafından özel olarak hazırlanan bilimsel programda; kurslar, uygulamalı eğitimler, uydu sempozyumları ve yuvarlak masa toplantıları ile beraber canlı cerrahiler ve pek çok yenilik yer alacak. 

Prof. Dr. Cihat Ünlü’nün açılış konuşması ile başlayacak olan kongrede; Prof. Dr. Sara Brucker, Prof. Dr. Camran Nezhat , Prof. Dr. Serdar Bulun, Prof. Dr. Karl Oliver Kagan ve Prof. Dr. Kazuhiro Kawamura sunumlarını gerçekleştirecek.


Kongre, Prof. Dr. Ceana Nezhat moderatörlüğünde biri Fransa’dan, diğeri ise ABD’den olmak üzere iki interaktif canlı cerrahi sunuma ev sahipliği yapacak.


1.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!