Kemer'de Tozu Dumana Kattılar

Haberler03 Kasım 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

TOSFED Ralli Kupası’nın beşinci ayağı olan Antalya Kemer Rallisi, 01-02 Kasım tarihlerinde Kemer Belediyesi katkıları ile düzenlendi.
 

TOSFED Ralli Kupası’nın beşinci ve ilk toprak yarışı olan Antalya Kemer Rallisi, 01-02 Kasım tarihlerinde Antalya Kemer’de organize edildi. Kısa adı AMK olan Antalya Motorsporları Kulübü tarafından Kemer Belediyesi katkıları ile düzenlenen organizasyon, 154 km. uzunluğundaki parkurda 20 ekibin katılımı ile yarışıldı.

01 Kasım Cumartesi akşamı Kemer Belediyesi önünde gerçekleştirilen seramonik startı ile başlayan organizasyonda ekipler, Pazar sabahından itibaren hem hava şartları hem de birbirleri ile zorlu bir mücadeleye giriştiler.

Kategori 1’de Lada Samara ile yarışan İstanbullu Gürkal Menderes-Metin Filiz ekibi birinciliğin sahibi olurken, yine İstanbul’dan cumhur Önder-Hakan Solay Citroen Saxo VTS ile ikinciliği ve yine aynı bölgeden Vehbi-Sonay Usluoğlu çifti de Peugeot 106 GTI ile üçüncülüğü elde etti.


Kategori 2’de ralliyi bitirme başarısı gösteren tek ekip İstanbul’dan Kutlu Demiriz-Erman Akgün Fiat Palio ile birinciliği kazanan ekip oldu.

Kategori 3’de Bursa’dan Hakan Ertarman-Yunus Emre Bol Renault Clio Ragnotti ile ilk sırada yer alırken, İstanbul’dan Ford Fista ST ile Yaşar Abay-Aykut Bilir ikinci ve Kocaeli’den Peugeot 206 RC ile Tansel Karasu-Yüksel Karasu kardeşler üçüncü sırada finişe ulaştı.


1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!