Kemer’de 50 Milyon Liralık Alt Yapı Çalışması

Haberler06 Nisan 2023
564 OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından “Kemer İlçesi Muhtelif Mahalleleri İçme Suyu ve Kanalizasyon Yapım İşi” kapsamında çalışmalar sürüyor. 50 milyon liralık proje kapsamında 65 kilometre içme suyu, 20 kilometre kanalizasyon alt yapısı yapılacak. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, abonelerine kaliteli ve kesintisiz içme suyu sağlamak ve eksik olan kanalizasyon hatlarını tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kemer’de ekonomik ömrünü doldurmuş hatlar yenilenirken, yeni imara açılan bölgelerin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla da çalışma yapılıyor. 

Kesintisiz İçme Suyu

Kemer Kuzdere Mahallesi, Beycik Mahallesi ve Beldibi Çomaklar mevkiinde süren çalışmayla içme suyu şebekesi olmayan bölgelerde 45 km içme suyu hattı yapılacak, aynı zamanda ekonomik ömrünü tamamlamış 20 km içme suyu hattı yenilenerek toplam 65 kilometrelik içme suyu imalatı gerçekleştirilecek. Ömrünü tamamladığı için sık sık arızaya neden olan boruların değişimi sayesinde bölgedeki içme suyu hizmeti daha yüksek kapasiteyle kesintisiz olarak sürdürülebilirken, önemli ölçüde su kaybı da önlenmiş olacak.
 



564 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!