Kemer'in Gururu Oldular

Haberler04 Haziran 2018
1.6B OKUNMA
Paylaş

Kemer'in gururu oldular

Kemer Belediyesi'nin desteği ile gittikleri Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'ndan  madalya ile dönen genç  judocular, Kemer Belediye Başkan Vekil Semih Top'u ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

Karaman kentinde yapılan Okul Sporları Judo Türkiye Şampiyonası'nda Kemer ilçesini temsil eden  Göynük Ortaokulu öğrencileri Musa Çakır 50 kg'da şampiyon, Yezda Altıntaş 32 kg'da Türkiye üçüncüsü olurken Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulu'ndan Mert Can 60 kg'da şampiyon oldu.


Başkan Gül'e Teşekkür 

Kemer Belediyesi'nin desteği ile katıldıkları şampiyodan madalya ile dönen 3 sporcu, antrenörleri  Zehra Aslan ve Kadir Altınok ve takım arkadaşları ile birlikte Kemer Belediyesi'ni ziyaret ettiler. Şampiyon öğrenciler ve antrenörleri desteği için Kemer Belediyesi'ne ve Başkan Mustafa Gül'e teşekürleri ilettiler.

"Her Zaman Destek Oluruz"


Şampiyon sporcuları Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına  kabul eden Başkanvekili Semih Top, "Başarılı sporcularımıza başkanımızın tebrik ve takdirlerini iletiyorum. Sizinle gurur duyuyoruz ve her zaman yardıma hazırız. Sporun ve sporcunun daima destekçisi olacağız" dedi.

İzmir'de Mücadele Edecekler 

Judoda başarı elde ederek Kemer'in gururu olan 3  genç sporcu, Temmuz ayında İzmir'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılacaklar. Sporcular burada da aynı dereceleri elde ederlerse milli takıma seçilecekler ve Balkan Judo Şampiyonası'nda Türkiye adına mücadele edecekler.   



1.6B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!