Kepez'den 77 Öğrenciye Yaş Günü Kutlaması

Haberler26 Kasım 2013
1.5B OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Spor Okulu’nun Kasım ayı doğumlu öğrencileri için düzenlediği geleneksel yaş günü kutlamasına katıldı. Başkan Tütüncü, Kepez Belediye Spor Okulu’nun Kasım ayı doğumlu 77 öğrencisi için düzenlediği doğum günü kutlamasına katılarak, öğrencilerin bu mutluluklarına ortak oldu.

Antalya’nın en büyük spor okulu olma özelliğini taşıyan Kepez Belediye Spor Okulu, öğrencilerine doğum günü kutlaması düzenlemeyi sürdürüyor. Kepez Belediye Spor Okulu, bu kez Kasım ayı  doğumlu 77 öğrencisi için ailelerinin de katılımlıyla Kepez Belediye Spor Salonu’nda yaş günü kutlaması düzenledi. Başkan Hakan Tütüncü de AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile birlikte doğum günü kutlamasına katılarak, 77 öğrenciyi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Kepez Belediye Spor Salonu’nda düzenlenen kutlamada, öğrencilerle birlikte doğum günü pastasını kesen Başkan Tütüncü, her ayın sonunda o ay’da doğmuş olan çocukların yaş gününü hep birlikte kutladıklarını belirterek, çocukların hem derslerinde hem de spor eğitimlerinde moral olması için geleneksel hale getirdikleri bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.



1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!