Kepez Belediye Spor Kulübü'nden Antalyaspor'a Transfer

Haberler29 Ağustos 2018
1.4B OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün, ‘Kaleci Akademisi’nde eğitim alan ve kısa sürede büyük gelişme gösteren 2002 doğumlu genç yetenek Mehmet Can Gezer, Antalyaspor’a transfer edildi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, uzman kadrosu ve modern tesisleriyle sporda yetenekli çocuklara ve gençlere gelecek vaat etmeye devam ediyor. Çocuklara ve gençlere yeteneklerini keşfetme imkânı sunan ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Türk futbolu için özel olarak kaleci yetiştiriyor. ‘Kaleci Akademisi’ eğitimleri ile futbola yeni yetenekler kazandıran Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün, yetiştirdiği genç yetenekler, Lig’lerde mücadele verecek takımlar tarafından istenmeye başladı. Kepez’in Kaleci Akademisi’nde eğitim alan ve kısa sürede büyük gelişme gösteren 2002 doğumlu Mehmet Can Gezer, Antalyaspor’a transfer edildi.

Ünlüoğlu, “Eğitimlerimizin Sonucu Sevindirici”

Futbolda uzmanlaşmış yeterli sayıda kaleci olmadığını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Araştırmalarımız sonucunda futbolda yeterli uzmanlaşmış kaleci olmadığını gördük ve bu eksikliği gidermek için ‘Kaleci Akademisi’ eğitimlerini başlattık. İstek ve ihtiyaçlara uygun sporcuları akademik eğitim anlayışı içinde yetiştiriyoruz ve bu eğitimlerimizin sonuç vermeye başladığını görmek sevindirici.” dedi.



1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!