Kepez Belediyesi Emekli Olan İşçilere İkramiyelerini Ödedi

Haberler04 Mayıs 2023
452 OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediyesinin, emekli olan 205 işçisine toplam 70 milyon liralık kıdem tazminatlarını tek seferde ödediği bildirildi.

Hak-İş Antalya Şube Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kepez Belediyesi işçilerin ikramiyelerini hesaplarına yatırdı. Açıklamaya görüşlerine yer verilen Hak-İş Antalya Şube Başkanı Muhammed Talha Kandil, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve ekibine teşekkür etti. Tütüncü'nün çalışanlarına büyük bir saygı ve özen gösterdiğini belirten Kandil, "Kıdem tazminatlarını tek seferde yatırarak hem onların haklarını korudunuz hem de güven verdiniz. Bu davranışınız, çalışanlarınızın mutluluğunu ve refahını önemsediğinizi gösteriyor. İşçi arkadaşlarımız sizinle çalışmaktan gurur duyuyor. Büyükşehir Belediyesi işçilerinin 218 liralık Ramazan Bayramı ikramiyelerini dahi ödeyemezken, Kepez Belediyesi 70 milyon lira tutan kıdem tazminatlarını tek seferde ödedi." ifadelerini kullandı.

Hakan Tütüncü de belediyelerin en büyük güç ve zenginliğinin çalışanları olduğunu vurguladı. Personelin her gün fedakarca çalıştığını belirten Tütüncü, şöyle devam etti: "Onlara emeğinin karşılığını vermek bizim en önemli görevimizdir. Onları sadece çalışan olarak değil, ailemizin birer ferdi olarak görüyoruz. Bu nedenle emekli olan 205 arkadaşımızın ödemelerini bekletmeden yaptık ve bir kalemde 70 milyon 156 bin lira ödeme gerçekleştirdik. Bu uygulamayla Türkiye'de bir ilke imza attık, örnek olduk."

Kaynak: AA



452 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!