Kepez Belediyesi Minik Dostlarına İyi Bakıyor

Haberler12 Haziran 2018
1.1B OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan hayvanların sağlıklı ortamlarda yaşaması için çalışıyor.

İnsana olduğu kadar her canlıya değer veren ve bunu ortaya koyduğu örnek projelerle kanıtlayan Kepez Belediyesi, daha yeşil, daha modern ve daha ayrıcalıklı bir Kepez inşa ederken insan dostu hayvanları da unutmuyor. Kepez Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan sokak hayvanlarına özel bir veteriner kliği titizliğinde hizmet sunuyor.

Hayvanların Tedavileri Gerçekleştiriliyor


İlçenin sokaklarında yaşayan kedi ve köpeklerin rutin kontrol ve aşıları hem hayvanların hem de vatandaşların daha güvenli bir ortamda yaşaması için ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Özellikle hasta ve kötü durumda olan hayvanların bakımları ve tedavileri tesisin uzman veteriner hekimleri tarafından gerçekleştiriliyor. Veterinerlik binasında bulunan barınaklarda hassas şekilde korunarak bakılan sokak hayvanları, tedavi, aşılama ve kısırlaştırma operasyonları sonrası sağlıklı bir şekilde yaşam alanlarını bırakılıyor.

Hayvan Severleri Bekliyor

Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlara da hizmet veren Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarının tedavisini gerçekleştirdikten sonra sahiplenmek isteyen vatandaşlara ücretsiz olarak hayvan sahiplenme imkanı sunuyor. Binlerce hayvanın sağlığına kavuşarak yaşam alanına geri döndüğü tesiste hayvanların ve halkın sağlığı için her detay ince ince düşünülüyor.



1.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!