Kepez Belediyesi Spor Okullarına Büyük İlgi

Haberler11 Haziran 2018
1.1B OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulları, tanıtım faaliyetleri kapsamında Altınova Mahallesi’nde yeni açılan alışveriş merkezinde stand açtı. Yaz döneminde spor okullarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların bilgiye kolay bir şekilde ulaşmaları için açılan tanıtım standına ilgi büyük oldu.

Kepez Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ücretsiz yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor. Bir çok tanıtım mecrasını kullanarak, halkı bilgilendirmek için gayret içerisinde bulunan Kepez Belediyesi, geçtiğimiz haftasonu Altınova Mahallesi’nde yeni açılan bir alışveriş merkezinde stand açtı.  Kepez Yaz Spor Okulları tanıtım standı, bilgi almak isteyen vatandaşların akınına uğradı.

Kepez’de Hizmette Sınır Yok


 “Hizmet vatandaşın ayağına gitmeli”diyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de tanıtım standını ziyaret etti. Başkan Tütüncü ile görüşme imkanı bulan vatandaşlar yaz spor okulları hakkında doğrudan bilgi alma imkanı buldu. Başkan Tütüncü, alışveriş merkezinde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek, isteyenlerle de fotoğraf çektirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu eşlik etti.

Binlerce Çocuk Spor Yapacak


Tanıtım standına gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirten Ünlüoğlu, “Başkanımızın destekleri ile vatandaşlarımızın ayağına hizmet götürmeye devam edeceğiz. Bu yıl spor okulu tanıtımlarımızı iyi yaptığımızı düşünüyorum. Antalya’nın her yerinde tanıtım materyallerimizi görmeniz mümkün. Vatandaşlarımızın bilgiye daha rahat ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla, alışveriş merkezlerinde tanıtım standları açtık. 3 yıldır sürdürdüğümüz tanıtım standlarımız aracılığı ile artık sadece Kepez’den değil, merkez ilçelerdeki hemşehrilerimiz de spor okullarımızdan faydalanıyor” dedi. 2 Temmuz tarihi itibariyle başlayacak yaz spor okullarında binlerce çocuk hem spora, hemde eğlenceye doyacak.


1.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!