Kepez Belediyesi'nin Akademik Spor Eğitimleri Sınırları Aştı

Haberler29 Haziran 2018
1.6B OKUNMA
Paylaş

 

Kepez Belediyespor Kulübü, çocuk ve gençlere sporda akademik eğitim verebilmek için sınırları aştı. Kulüp, 6-14 yaş grubuna voleybol ve basketbol eğitimlerini Konyaaltı Caddesi’nde bulunan Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde veriyor.

Kepez Belediyesi, Antalya’da bir ilke imza attı. Nitelikli spor projeleri üreten Kepez'in Belediyespor Kulübü, yeni bir projeyi daha uygulamaya koydu. Belediyespor Kulübü, voleybol ve basketbol branşlarında, akademi oluşturarak, çocuk ve gençlerin eğitim almalarına olanak sağlıyor. Konyaaltı Caddesi’nde bulunan Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde spor eğitimlerini gerçekleştiren Kepez Belediyespor, voleybol ve basketbol branşlarında başarı gösteren sporculara da alt yapıya girme şansı sunuyor.


Başarılı Çocuklara Fırsat 

Kepez ilçesi dışında bulunan spor akademisi, ilk etapta voleybol ve basketbol branşlarında eğitim veriyor. On iki ay boyunca eğitim verilmesi planlanan akademide yaz aylarında hafta içi, eğitim ve öğretim döneminde hafta sonları eğitimin devam etmesi planlanıyor. Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu: “Sadece Kepez’de değil, Antalya genelinde voleybol ve basketbola ilgi çekmek ve başarılı çocuklarımıza fırsat vermek amacıyla, akademiyi kurduk.” ifadelerini kullandı. Öte yandan Ünlüoğlu; sürdürdükleri yetenek taramalarına da daha çok yoğunlaşacaklarını ve eğitim için projelerinin devamının geleceğini, ifade etti.



1.6B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!