Kepez Belediyespor Galibiyetle Döndü

Haberler03 Aralık 2018
2.2B OKUNMA
Paylaş

Rota Koleji ile deplasmanda karşılaşan Kepez Belediyespor, 64’e 51 sayı ile galip evine döndü.

Türkiye Basketbol 2. Lig’inde (TB2L) 4. hafta geride kaldı. TB2L B grubunda mücadele veren Kepez Belediyespor, deplasmanda Rota kolejiyle karşılaştı. Yüksek performansların gösterildiği maçın skoru: Rota Koleji 51 – 64 Kepez Belediyespor.

Potanın Kaplanları

İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda karşılaşan Rota Koleji ile Kepez Belediyespor arasında oldukça çekişmeli bir mücadele gerçekleşti. İlk çeyrekte sayı farkını açan Kepez Belediyespor, diğer periyotlarda çok yakın sayılarla sonuca ilerledi. İlk çeyreği 13-19 sayı ile Kepez Belediyespor aldı. İkinci çeyrekte Rota Koleji atak oynasa da sayı farkını azaltamadı ve bu çeyreği Kepez Belediyespor 18’e 15 skorla kapattı. Üçüncü çeyrek 11-11 eşit sonuçlansa da, son çeyreği 12-16 skorla Kepez Belediyespor aldı ve toplamda 13 sayı farkla kazanan “Potanın Kaplanları” oldu.

Sayılar Kepez’in


Kepez Belediyespor’da Mustafa Tolga Munzur 10 sayı, 4 ribaund, Umut Durmuş 8 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Turgay Tatlı 8 sayı, 3 ribaund, Erdem Türetken 7 sayı, 7 ribaund, 4 asist yaparak maçın galibini belirleyen lider oyuncular oldu.

Deplasmanda Karşılaşacak

Kepez Belediyespor, Ankara’da, 7 Aralık Cuma günü saat: 17.00’de TED Üniversitesi Prof. Dr. Rüştü Yüce Spor Salonu’nda, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak.



2.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!