Kepez Drag Pisti Antalya’ya Yakıştı

Haberler13 Kasım 2018
3.5B OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, açılışı ile birlikte nefes kesen yarışlara sahne olan Kepez Drag Pisti’nin Antalya’ya çok yakıştığını söyledi. Başkan Tütüncü, Türk gençliğine armağan ettikleri pistin, gençleri sokaklardaki kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağını söyledi. 

Akdeniz Bölgesi’nin ilk ve tek drag pisti olan Kepez Drag Pisti’nin açılışına binlerce kişi katıldı. Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun da katıldığı açılışın ardından gerçekleştiren otodrag ve motodarg yarışları ise nefes kesti. Gün boyu devam eden Antalya Oto Drag Yarışı’nda 402 metreyi 10 bin 687 saniyede otomobil sporlarında Deli Metin lakabıyla bilinen yarışçı Metin Doğan birinci, Hasan Nevruz 10 bin 985 saniye ile ikinci ve Kemalcan Kalkır 11 bin 080 saniye ile üçüncü bitirdi. Oto drag yarışları birbirinden ilginç görüntülere sahne olurken, moto drag yarışları da nefes kesti. 
Dereceye Girenler
Süper Street sınıfında mücadele eden Deniz Öz birinci, Çetin Hilal ikinci, Mustafa Çal üçüncü, Street2 etabında; Özcan Karakuş birinci, Okan Asar ikinci, Hazal Şengül üçüncü oldu. Pro600 sınıfında; Halil İbrahim Çal birinci, Mesut Avşar ikinci, Murat Avşar üçüncülük elde etti. ST1000 sınıfında; Hakan Kumartaşlı birinci, Beyazıt İşler ikinci, Hüseyin Yıldırım üçüncü, 250cc sınıfında Ömer Faruk Yerli birinci, Can Ahmet Doğru ikinci ve Fevzi Demirtaş üçüncülük elde etti. Kadınlar sınıfında ise; İrem Şengül birinci ve Zübeyde Avşar ikinci oldu. Dereceye girenler ödüllerini Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün elinden aldı. 
Gençlerimizle Güçlü Bir Gelecek
Türkiye’nin dört bir tarafından katılım gösteren yarışmacılara teşekkür eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in ilerleyen günlerde çok daha güzel ve çok daha farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağını müjdeledi. Kepez Drag Pisti’nin Antalya’ya çok yakıştığını belirten Başkan Tütüncü, “Pazar günü açılışını gerçekleştirdiğimiz Kepez Drag Pisti’ni Türk gençliğine armağan ettik. Kepez Belediyesi olarak her zaman önceliğimiz; çocuklarımızı ve gençlerimizi sokaklardaki kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak projeler üretmek oldu. Türk gençliğine armağan ettiğimiz bu pist ile gençlerimizi sokaklardaki kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için Kepezimizde güzel imkanlar oluşturup, onları geleceğe güçlü bir şekilde hazırlamak istiyoruz. ” dedi. 
 



3.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!