Kepez, Mehmet Akif Mahallesini Yeniledi

Haberler12 Şubat 2018
959 OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde tüm yolları sıcak asfaltla kaplamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kepez Belediyesi, gecekondulardan modern konutlara dönüşümün gerçekleştiği Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin, alt ve üstyapıyla ilgili şehircilik hizmetlerini tamamlıyor. Yağmur suyu drenaj ve kanalizasyonla ilgili altyapı inşaatlarının bitmesiyle birlikte mahallenin asfalt ve kaldırıma ilişkin üstyapı çalışmalarına geçildi. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin tüm sokak ve caddelerinin asfaltını ve kaldırımını yapıyor. Sıcak asfalt dökümünün başladığı mahallede, 11 bin 500 metre uzunluğundaki yola 18 bin ton sıcak asfalt dökülecek. Bölgede 30 bin metrekare de parke kaldırım çalışması gerçekleştirilecek.

'Şehircilik Hamlesi Devam Ediyor'


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle muhtarı Muhammet Tuna ve belediye bürokratlarıyla devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Asfalt çalışmasını yapan işçilere kolaylıklar dileyen Başkan Hakan Tütüncü, "Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde altyapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi üst yapılarını yapıyoruz. 2009'da göreve geldiğimizde Mehmet Akif Ersoy, gecekondu mahallesiydi. Bir tane bile ruhsatlı bina yoktu. Şimdi her tarafta ruhsatlı bina var. Mülkiyet problemlerini çözerek ve kat artışı düzenlemesi yaparak, mahallede vatandaş eliyle kentsel dönüşümü sağladık. Altyapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi daha yaşanılabilir bir mahalle için yollarını asfaltını ve kaldırımını, parkları, bahçeleri yapıyoruz. Kelimenin tam anlamıyla Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde, şehircilik hamlelerimiz devam ediyor" dedi.



959 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!