Kepez Müteahhitler Derneği Üyeleri Savaş Tuncer’i, Makamında Ziyaret Etti

Haberler23 Eylül 2013
3.4B OKUNMA
Paylaş

Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık ve yönetim kurulu üyeleri, kaymakamlar kararnamesiyle İstanbul Avcılar’dan Kepez Kaymakamlığı’na atanan Savaş Tuncer’i, makamında ziyaret etti.

Kepez’e önemli katkılar sağlayan Kepez Müteahhitler Derneği KEMDER yönetim kurulu üyeleri,  5 Eylül’de yeni görevine başlayan Kaymakam Savaş Tuncer’e Kepez bölgesi ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Ziyaretinde Kepez’in yeni yapılanmakta olan bir ilçe olduğunu aktaran Başkan Akbıyık, “Eğer bu durum avantaj olarak kullanılırsa çok güzel bir kent yapısı oluşturmak mümkün” diye konuştu.

Sağlıklı Kentleşme


Yıl boyu sürdürdükleri çeşitli etkinlikleri ayrıntılı olarak Kaymakam Tuncer’le paylaşan Akbıyık şöyle konuştu: “Dönem dönem emniyetle de koordineli çalışmalarımız oluyor. Yapılaşması devam eden Kepez İlçesi şuanda kabuğunu kırmaya çalışıyor. Biz Kepez’i inşa eden müteahhitler ise bu konuda titiz davranıyor, hem çevresel rahatsızlığı azaltacak tedbirler alıyor, hem üyelerimizin bu konuda dikkatini çekiyoruz.

2B Kepez’i canlandıracak

2B arazilerinden kaynaklanan yapılaşma sorununa da değinen Akbıyık, “2B arazisi sorunları satışların tamamlanması ile çözüme kavuşacak. Tapular alındıktan sonra yeni imar alanları açılmış olacak. Bu da Kepez’in uzun süre daha yapılaşma sorunlarının devam edeceğinin göstergesi. Bu yapılaşma dönemini doğru yönetirsek sağlıklı bir kente kavuşuruz” diye konuştu.


Kepez Kaymakamı Tuncer’e yeni görev yerinde başarılar dileyen Akbıyık, “Bir sivil toplum kuruluşu olarak Kepez’in kalkınması için elimizden gelen desteği göstermeye hazırız” dedi. Akbıyık ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktaran Kaymakam Tuncer, “Ziyaretiniz beni son derece mutlu etti. Kepez için birlik olmalı ve kalkındırmak için elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu.


3.4B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!