Kepez’den ‘Sporcu ve Gençlik Buluşmaları’

Haberler17 Ekim 2018
1.9B OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediyesi’nin gençleri rol model alabilecekleri sporcularla buluşturan projesi, ‘Sporcu ve Gençlik Buluşmaları’ bu yıl Barbaros Ortaokulu’ndan başladı. 
Her eğitim ve öğretim yılında düzenlenen ve Kepez Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ‘‘Sporcu ve Gençlik Buluşmaları’, yine başarılı sporcularla gençleri bir araya getirdi. Yılın ilk ‘Sporcu ve Gençlik Buluşmaları’na Barbaros Ortaokulu’ndan start verildi. Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kepez Belediyespor işbirliği ile düzenlenen  Sporcu ve Gençlik Buluşmaları’nın bu ayki konukları Kepez Belediyespor Basketbol, Voleybol ve Futbol A takımı oyuncuları oldu.
 

Başarılı Olmanın Sırlarını Anlattılar 
Sporcu ve Gençlik Buluşmaları’na; Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Kepez’in voleybol alt yapısında yetişip A takımına yükselen Dila Kamacı ve Ediz Bilge Turgut, Halk Bankası voleybol takımında oynamış Sıla Demirtaş, Kepez’in futbol alt yapısında yetişip A takımına çıkan Erhan Yetek, Antalyaspor alt yapısında yetişip Akseki, Isparta ve Zonguldak’ta oynamış Hasan Efe; Fenerbahçe basketbol alt yapısında yetişen ve Kepez Belediyespor A takımına giren Caner Şenay, Kepez’le basketbol hayatına başlayan Umut Durmuş, Darüşşafaka alt yapısında yetişen Galatasaray’da oynayan ve Milli Takım forması giymiş 12 Dev Adam’dan Erdem Türetken, katıldı. Sporcular, kariyer basamaklarını nasıl tırmandıklarını ve başarılı bir sporcu olabilmenin sırlarını anlattılar. Konuşmaların ardından Barbaros Ortaokulu öğrencileri merak ettikleri soruları da sporculara yöneltti. 


Tütüncü, ‘Gençler Bizim Geleceğimiz’
Ortaya koyduğu projelerle yarının büyüklerini sağlıklı ve nitelikli bireyler olmaları için teşvik eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Gençler bizim geleceğimiz. Onların doğru ve ideal örnekler görmeleri yarınları için çok önemli. Zararlı alışkanlıklardan uzak, sporla iç içe bir hayat yaşayabilmeleri ve bunları yapan insanları örnek olarak görmeleri için ‘Sporcu ve Gençlik Buluşmaları’ projesini geliştirdik. Her şey çocuklarımız için” dedi. Gençlere doğru rol modeller gösterilerek spora ilgi duymaları ve gelecek planlarında spora yer vermelerini amaçlayan Sporcu ve Gençlik Buluşmaları, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı boyunca devam edecek. 
 



1.9B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!