Kepez’e 2 Yeni Eser

Haberler26 Şubat 2019

Müzeleri, kültür sanat etkinlikleri ve festivalleriyle Antalya’nın cazibe merkezi haline gelen DokumaPark’a 2 yeni eser geliyor. Anadolu uygarlıklarının 84 eserinin yer aldığı Dokuma Açık Hava Müzesi ve Simülasyon Merkezi, 28 Şubat Perşembe saat 11.00’da törenle açılıyor.

Kepez Belediyesi, ilçeye yeni eserler kazandırmaya devam ediyor. Müzeleri, kültür sanat etkinlikleri ve festivalleriyle Antalya’nın cazibe merkezi haline gelen DokumaPark’ta yapımı tamamlanan Dokuma Açık Hava Müzesi ve Simülasyon Merkezi ziyaretçilerine kapılarını aralıyor.

Kepez Belediyesi’nin 2 yeni eseri 28 Şubat perşembe saat 11.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Dokuma Açık Hava Müzesi, Anadolu uygarlıklarının 84 eserini barındırıyor. Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına açtığı DokumaPark içinde açılacak olan Dokuma Açık Hava Müzesi’nde 25’te biri oranında küçültülen seçkin mimari eserler yer alıyor.

Simülasyon Merkezi


Açılışı yapılacak ikinci eser ise Simülasyon (sanal gerçeklik) Merkezi olacak. Dokuma Açık Hava Müzesi içinde yer alan Kepez Simülasyon Merkezi, 8D sinema salonu olma özelliği taşıyor. Ziyaretçiler, 3D stereo gözlüklerle, hareketli koltuklarda, sis, duman ve su damlacıkları eşliğinde film izlemenin eşsiz keyfi ile tanışacaklar.


Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!