Kepez'e Simülasyon Merkezi

Haberler24 Şubat 2019
1.8B OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediyesi, müzeleri, kültür, sanat etkinlikleri ve festivalleriyle Antalya'nın cazibe merkezi haline gelen DokumaPark'a, kente değer katacak simülasyon merkezi kazandırdı.

DokumaPark'taki, 30 koltuklu Kepez Simülasyon Merkezi'nin yapımı tamamlandı. Simülasyon merkezi, 1/25 oranında küçültülen Anadolu uygarlıklarının 84 adet eserinin yer aldığı Dokuma Açık Hava Müzesi içerisinde yer alıyor.

Bu Merkezde Adrenalin Var 

Kepez Simülasyon Merkezi, 8D sinema salonu olma özelliği de taşıyor. 3D stereo gözlüklerle, hareketli koltuklarda, sis, duman ve su damlacıkları eşliğinde film izleyecek olan ziyaretçiler, 5 duyuya hitap eden hareketli simülasyonla büyük bir heyecan yaşayacak.


Antalya'ya Değer Katacak 

Kepez Simülasyon Merkezi'ni ve Dokuma Açık Hava Müzesi'ni yakında hizmete açacaklarını belirten Başkan Tütüncü, “Bu merkez, turizm adına şehre önemli bir cazibe olacak ve Antalya'ya değer katacak. Eğlence ve eğitime katkısının yanı sıra simülasyon merkezimiz teknoloji merkezi kimliğinde olacak. Belediyemizin, kamu kurumlarımızın, bilgilendirme ve tanıtım çalışmalarını yapabileceği bir merkez de olacak. Simülasyon merkezi ikinci dönemimizde vaat ettiğimiz 70 proje arasında yer alıyordu. Allah'a şükürler olsun ikinci dönemimiz sonunda 70 projeyi tamamladığımız gibi 100'den fazla eseri hemşehrilerimize armağan ettik. Kepezli hemşehrilerimizin desteği ve onayıyla 123 proje ile üçüncü dönemimizde de yola devam edeceğiz."


1.8B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!