Kepez'e Yeni Aile Sağlığı Merkezi

Haberler14 Şubat 2019
4.6B OKUNMA
Paylaş

Kepez Belediyesi ve hayırsever işbirliğiyle inşa edilen Türkan Erdoğan Atabeyli Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışına katılan Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi’nin sağlık alanında önemli hizmetler yaptığının altını çizerek,  “Bu hizmetlerle Kepez’i tutabilene aşk olsun” dedi.

Belediye Sağlık Merkezi ile örnek teşkil eden Kepez Belediyesi, her mahalleye Aile Sağlığı Merkezi(ASM) kazandırılması çalışmasına bir yenisini daha ekledi. Türkan Erdoğan Atabeyli Aile Sağlığı Merkezi, Emek Mahallesi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Türkan Erdoğan Atabeyli Aile Sağlığı Merkezi’nin (ASM) açılış konuşmasını Emek Mahalle Muhtarı Süleyman Kabaağaç, yaptı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür eden muhtar Kabaağaç, “İyi ki varsınız” dedi. Hayırsever Tülay Atabeyli de açılış sırasında duygu ve düşüncülerini aktaran bir konuşma yaptı. Konuşması sırasında duygulanan Hayırsever Tülay Atabeyli, “Canımdan öte annem ve babımın en çok istekleri sağlık alanında tüm vatandaşların hizmet alabilecekleri bir yer yapmaktı. Bu isteklerini yerine getirmek için adım attıklarında her ikisini de arka arkaya kaybettik. Annem ve babamın istekleri benim için vasiyet oldu. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Kepez’e 11 Aile Sağlığı Merkezi

Türkan Erdoğan Atabeyli Aile Sağlığı Merkezi ‘nin(ASM) hayırseverlikle ilgili özel bir hikayeyi barındıran bir eser olduğuna değinen Tütüncü; “ Tülay ve  Gülay Atabeyli  kardeşler böylesi ne güzel bir eser yapacaklarını söylediklerinde biz onları cesaretlendirdik, yanlarında olduk. Belediyemiz bu eserin her aşamasında hayırsever kardeşlerin yanı başında oldu. Ve güzel bir eser ortaya çıktı. Emek Mahallesine hizmet verecek,  güzel bir sağlık merkezi haline geldi. Türkan ve Erdoğan Atabeyli büyüklerimizin de isimleri ve hatıraları burada yaşayacak.  Belediye olarak açılışını gerçekleştirdiğimiz yedinci aile merkezi. Bunlar müstakil binalar. Birde apartman dairelerinin altında olan yerlerle beraber 11’inci aile sağlığı merkezimiz. 11 Aile Sağlığı Merkezi’nin bölgeye kazandırılmasında belediyemiz bu projelerin içinde oldu. “dedi.



4.6B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!