Konyaaltı’nın Gözdesi EKDAĞ Sosyal Tesisi

Haberler25 Haziran 2018
3.5B OKUNMA
Paylaş

Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ A.Ş.’nin yeni haliyle göz kamaştıran Konyaaltı Plajı içerisinde açtığı yeni sosyal tesisi uygun fiyatı ve kaliteli hizmetiyle Antalyalıların ve tatilcilerin gözdesi oldu. Çayın 1.5 lira, şezlongun 5 lira olduğu tesis dolup taşıyor. 

Antalya'nın dünyaca ünlü plajlarından Konyaaltı Plajı’nda varyant altında hizmet vermeye başlayan EKDAĞ A.Ş.’ye ait Konyaaltı Plajı Sosyal Tesisi, sıcak yaz günlerinde yerli ve yabancı tatilcilerin buluşma adresi oldu. Mavi Bayraklı plaja akın eden vatandaşlar, kaliteli hizmeti uygun fiyata almanın mutluluğunu yaşıyor. Aileleri ile birlikte sabahın erken saatlerinde sosyal tesisi dolduran vatandaşlar akşam saatlerine kadar huzurlu ve güvenli bir ortamda denizin keyfini çıkartıyor.

Konforlu Plaj Hizmeti


Büyükşehir Belediyesi ve EKDAĞ AŞ'nin yatırım ve düzenlemeleri ile bambaşka bir görünüme kavuşan sosyal tesis, halka açık plajı, dinlenme alanları, büfesi ve marketi ile misafirlerine konforlu bir hizmet sunuyor. Kar amacı gütmeden uygun fiyat politikasıyla hizmet veren tesis haftanın 7 günü yerli ve yabancı ziyaretçileri ile dolup taşıyor. Açıldığı ilk günden beri yoğun ilgi gören tesiste 192 adet şezlong ve şemsiye bulunuyor. 

Her Şey Var

Sosyal tesis alanı içerisinde market, kafeterya, soyunma kabinleri ile çocuklar için Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında kazandırılan bolca yeşil alan ve oyun parkları yer alıyor. Bir şezlong ücretinin 5 TL olduğu plajda olası tehlikelere karşı cankurtaran ekibi de hazır bekliyor.  EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı Didem Boztepe Erkış, “Lara’dan sonra ikinci plaj sosyal tesisimizi Konyaaltı’nda hizmete açtık. Diğer sosyal tesislerimizde olduğu gibi kar amacı gütmeden vatandaşlarımıza en uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz. Açıldığımız günden bu yana yoğun ilgi görüyoruz. Antalyalılar sahilin tadını Büyükşehir Belediyesi’nin güvencesinde ve kalitesinde yaşama imkânı buluyor” dedi. 


 


3.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!