Konyaaltı Belediyesi’nden Müze Gecesi Gezisi

Haberler23 Mayıs 2018
2.4B OKUNMA
Paylaş

Konyaaltı Belediyesi’nin Antalya Kültürel Miras Derneği (ANKA) işbirliğiyle düzenlediği Kent Gönüllüleri Projesi ve Antalya Kültürel Miras Farkındalık Etkinlikleri kapsamında Antalya Müzesi ziyaret edildi.

Konyaaltı Belediyesi’nin ANKA işbirliğiyle Kent Gönüllüleri Projesi kapsamında gerçekleştirdiği Antalya Kültürel Miras Farkındalık Etkinlikleri, Antalya Müzesi ile devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin 6. etabında 90 kişiden oluşan heyet, ANKA kurucu üyelerinden Ömer Selçuk Gür ve Dr. Selda Baybo’nun rehberliğinde Antalya Müzesi'ni gezdi.

Müze Gecesi ismiyle düzenlenen etkinlikte ziyaretçilere, Antalya Müzesi’nde bulunan tarihi eserler anlatıldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak bu tür kültürel ve tarihi etkinlikleri önemsediklerini belirterek, belirli periyotlarla farklı bir bölgeye gezi düzenlediklerini söyledi. Bölge halkının bu etkinliklere son derece ilgili olduğunu da dile getiren Muhittin Böcek, ANKA ile yaptıkları protokol gereği düzenledikleri gezilerin sonuncusunu Antalya Müzesi’ne düzenlediklerini söyledi. Bu geziyi Müze Gecesi ismiyle 90 kişilik bir grup ile yaptıklarını belirten Başkan Böcek, başta ANKA Başkanı Selda Baybo olmak üzere tüm katılımcı vatandaşlara teşekkür etti.



2.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!