Konyaaltı Belediyesi Engelleri Kaldırıyor

Haberler03 Aralık 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

Konyaaltı Belediyesi "Sağlık,Kişisel Bakım ve Ev Hizmetleri Projesi" ile 65 yaş üstü kişilere evde bakım hizmeti veriyor. Engelli vatandaşlar ise Konyaaltı Belediyesi’nin engelliler için tasarlanan aracıyla, hastanelere naklediliyor.
İki ay önce geçirdiği trafik kazası sonucu yürüyemeyen Şeref Çetinkaya, Konyaaltı Belediyesi’nin evde bakım hizmetiyle hayata tutundu. 66 yaşında olan Şeref Çetinkaya, her gün düzenli olarak evine gelen belediye de görevli sağlık ekipleri tarafından kontrol ediliyor. Konyaaltı Belediyesi bünyesinde görevli tıp teknisyeni, Şeref Çetinkaya’nın günlük alması gereken ilaçlarını kontrol ederken,enjeksiyonunu da yapıyor. Ameliyat yarası ise düzenli olarak pansuman ediliyor. Hastanın vücut temizliği gibi temel ihtiyaçları da yine görevliler tarafından yapılıyor. Çetinkaya'nın sağlık kurumunda sürdürülen tedavisi için de tam teşekküllü engelli nakil aracıyla hastaneye ulaştırılıyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, başlattıkları proje ile evde bakıma muhtaç 65 yaş üstü vatandaşlara enjeksiyon, serum ve pansuman gibi sağlık hizmeti verdiklerini söyledi. Bunların yanı sıra pazar alışverişi ve banka işlemleri gibi çarşı işlerine de yardımcı olduklarını dile getiren Başkan Böcek, geçirdiği kaza sonucu yürüyemeyen Şeref Çetinkaya’ya da tüm bu hizmetleri evinde verdiklerini söyledi.

Başkan Böcek, proje kapsamında ilçede yardıma ihtiyaç duyan herkese ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.



1.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!