Koronaya Rağmen Almanların Tatil Tercihi Antalya

Haberler22 Nisan 2020
2.3B OKUNMA
Paylaş

Almanya'da seyahat acenteleri ve online tatil satış sitelerine rezervasyon yazılımı sunan 'Traffics' koronavirüs salgını ortamında normalleşmeye dönüldüğünde tatile gidilecek yerlere bakılması ve rezervasyon yapılmasına ilişkin verileri açıkladı.

Hem Almanya, hem de Avrupa Birliği’nde siyasetçiler ve yetkililer ağız birliği ile “bu yaz kimse tatil yapamayacak, rezervasyon yapmayın” demesine rağmen Almanlar, Temmuz ve Ağustos ayları için rezervasyon yapmaya devam ediyor.
 
Almanya’da koronavirüs sonrası normalleşme beklentisi devam ederken tatilcilerin gidebilecekleri yerleri de seçmeye başladığı belirtiliyor.
 
Almanya´da seyahat acenteleri ve online tatil satış sitelerine rezervasyon yazılımı sunan “Traffics“ bu dönemde tatilcilerin hangi ülkelere baktığı vce rezervasyon yaptığına ilişkin verileri açıkladı.
 
Traffikcs verilerine göre Almanya’da koronaya rağmen en çok Antalya satılıyor.
 
Traffics’ten yapılan yazılı açıklamada koronavirüs salgınına rağmen Almanların hem tatil imkanlarını araştırmaya, hem de Temmuz ve Ağustos ayları için tatil rezervasyonu yaptırmaya devam ettiği belirtiliyor.
 
Almanya´da Mart ayının ortasından bu yana yapılan tüm sistem girişlerini inceleyen traffics, Antalya için son derece sevindirici bir
olguya rastladı: Antalya hem rezervasyonsuz aramalarda, hem de rezervasyonla sonuçlanan aramalarda özlenen tüm destinasyonların başını çekiyor!
traffics listeleri:
 
Rezervasyonla sonuçlanmayan aramalarda en çok bakılan 10 destinasyon:


1. Antalya
2. Palma de Mallorca
3. Hurgada
4. İzmir
5. Ljubljana
6. Heraklion
7. Roma
8. Las Palmas / Gran Canaria
9. Selanik
10. Rodos

Somut bir rezervasyonla sonuçlanan aramalarda en çok bakılan 10 destinasyon:


 1. Antalya
2. Rodos
3. Palma de Mallorca
4. Hurgada
5. Monastir
6. Heraklion
7. Punta Cana
8. Djerba
9. Kos
10. İbiza



2.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!