Kursiyerler Hünerlerini Sergiledi

Haberler14 Kasım 2013
2.2B OKUNMA
Paylaş

Demre Öğretmenevi’nde düzenlenen programda kursiyerler yaptığı yemeklerle göz doldurdu. Programa katılanlar arasında Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve eşi, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Coşkun ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Haydar Yalçın’da vardı.

Usta aşçılara adeta taş çıkaran kursiyerler, lezzetin yanı sıra yemeklerin görselliğini konusunda da ustalıklarını gösterdi.

Programda sunulan İtalyan usulü Minestrone çorbası, hünkârbeğendi ve supangle tatlısı davetliler tarafından büyük beğeni aldı. Yemek programı sonrası ikram edilen yemekleri çok beğendiğini belirten Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, “Sevgili öğretmenimizi ve kursiyerleri tebrik ediyorum. Yemekler oldukça lezzetli ve aynı zamanda görselliği müthiş. Şimdiden usta olmuşlar” dedi.
Demre Halk Eğitim Merkezi tarafından devam eden meslek edindirme kursları ile ilgili bilgiler veren Kurs Öğretmeni Ümran Tutar ise, aşçılık kursunun 1 aydır devam ettiğini ve yapılan programın uygulama eğitimi olduğunu ifade etti. Kursun, aşçılık ve aşçı çırağı olmak üzere iki bölümde gerçekleştirdiğini belirten Tutar, 5’i bay 15’i bayan olmak üzere toplam 20 aşçı adayının sertifika için kıyasıya mücadele ettiğini söyledi.



2.2B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!