Lara Barut Collection, British Airways Holidays Müşteri Mükemmelliği Ödülü’nü Aldı

Haberler05 Mayıs 2023
520 OKUNMA
Paylaş

Lara Barut Collection’un sunduğu üst düzey ve ayrıcalıklı hizmetler tarafsız misafir değerlendirmeleri neticesinde 4.8 puanla British Airways Holidays müşteri mükemmelliği ödülünü aldı. Gerçekleştirdiği büyük dönüşüm çalışmalarıyla birçok yeni konfor ve eğlence alanı yaratan Lara Barut Collection’ın sunduğu ayrıcalıklı hizmetler British Airways Holidays müşterileri tarafından da en yüksek puanlarla ödüllendirilmiş oldu. Binlerce müşteriyle yapılan değerlendirmede Barut Otels bünyesindeki Acanthus Barut Collection’ı da 4.7’lik bir puanla ödüllendirdi.

50 yılı aşkın otelcilik deneyimine sahip Barut Hotels’in yenilikçi ve ayrıcalıklı konsepti Lara Barut Collection, 2022 British Airways Holidays Müşteri Mükemmelliği Ödülü'nü kazandı. Tarafsız misafir değerlendirmelerine dayanan bu ödül, dünyanın dört bir yanındaki oteller tarafından sunulan olağanüstü hizmetleri, tesisleri ve müşteri deneyimlerini değerlendiriyor. Lara Barut Collection bu değerlendirme neticesinde toplamda 4.8’lik bir puan elde etti ve konuklarına sunduğu üst düzey deneyimler uluslararası bir ödülle daha taçlanmış oldu. Dünyanın en prestijli tatil rezervasyon portallarından biri olan British Airways Holidays misafirleri yaptıkları değerlendirmede yine Barut Otels bünyesindeki Acanthus Barut Collection’ı da 4.7’lik bir puanla ödüllendirdi. 

2016 yılından beri verilmekte olan bu ödüllerde, dünyanın en büyük doğrulanmış müşteri inceleme platformu üzerinden tatilden dönen müşterilerilerle bir anket yapılıyor; kendilerinden lokasyon, verilen hizmetler ve yapılan harcamanın karşılığına yönelik değerlendirmelerini 5 üzerinden puanlamaları isteniyor. Bu değerlendirme neticesinde toplamda 4.8 puana ulaşan Lara Barut Collection müşteri deneyimi açısından büyük bir başarıya daha imza attı. Gerçekleştirdiği büyük dönüşüm çalışmalarıyla birçok yeni konfor ve eğlence alanı yaratan Lara Barut Collection’ın sunduğu ayrıcalıklı hizmetler British Airways Holidays müşterileri tarafından da en yüksek puanlarla ödüllendirilmiş oldu. 


Fark Yaratan Çalışmaları Lara Barut Collection’a Birçok Ödül Kazandırıyor 

Antalya’nın Kundu bölgesinde yer alan Lara Barut Collection sunduğu konforlu seçeneklerle pek çok uluslararası başarıya imza atıyor. Lara Barut Collection dünyaca tanınan Holiday Check Awards Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Sahil Otelleri” arasında ilk 10’a, “Dünyanın En İyi Her Şey Dahil Otelleri” arasında da ilk yirmiye girme başarısını gösterdi. Wellness ve spordan çağdaş sanata, gastronomideden kişiye özel hizmetlere kadar ayrıcalıklı deneyimler sunan Lara Barut Collection, dünyanın lider dijital seyahat şirketlerinden biri olan Booking.com tarafından misafir değerlendirmeleri neticesinde verilen Traveller Review Awards 2023 ödülünü 9,2 puan alarak kazandı. Bunun yanında dünyaca ünlü “Bentour Ben Swiss Club 2023” ile de mükafatlandırıldı. 

Lara Barut Collection’da Büyük Dönüşüm 


Lara Barut Collection’ın başarısının altında 2022’de gerçekleştirdiği büyük dönüşüm de yatıyor. Misafirlere, konforun lüks ile harmanlandığı standart üstü genişlikteki odalarının yanı sıra, havuza açılan yeni swim up odalarıyla tüm ayrıntıları incelikle düşünülmüş unutulmaz bir tatil imkânı sunuluyor. Bunun yanı sıra Lara Barut Collection 9  À La Carte restoranıyla misafirlerine Türk ve dünya mutfağından farklı gastronomi deneyimleri yaşatıyor. Lara Barut Collection’ın yaz dönemi hizmet veren yeni aquaparkında ise ödüllü kaydıraklar ve birbirinden heyecanlı parkurlar adrenalin tutkunlarını bekliyor. King Cobra, Dragero, Looping Rocket, Uphill Navigator, Wide Slide, Compact Slide ve Freefall kaydıraklarından oluşan yeni aquapark eğlencenin ve heyecanın dorukta olduğu bir maceraya davet ediyor. 

Lara Barut Collection’dan Konaklama Deneyimine Yeni Bir Boyut: BAYOU Villas 


Tüm bu yeniliklerin yanı sıra Lara Barut Collection, 1 Ekim 2022’de özenli ve yenilikçi yaklaşımıyla otel deneyimine yeni bir boyut kazandırdığı BAYOU Villas’ın açılışını gerçekleştirdi. Özgün ve hayallerin ötesine geçen BAYOU Villas, 25 bin m2 alanda 24 özel villa ile misafirlerini ağırlıyor. 250 m2 ile 1.000 m2 arasında değişen alanlara sahip; 1, 2, 3 ve 4 yatak odalı villalardan her birinin kendi özel bahçesi, tatlı su ve deniz suyu ile doldurulmuş havuzları bulunuyor. BAYOU Villas misafirlerine 12 ay boyunca konaklama hizmeti sunuyor.


520 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!