Lezzet Fuarı Açılıyor

Haberler19 Şubat 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

21.Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile eşzamanlı düzenlenen Anfaş Bevex 3. İçecek İhtisas Fuarı bugün kapılarını açıyor. Fuar 22 Şubat’a kadar açık olacak.

38 ülkeden 45 bin ziyaretçi
19-22 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya Expo Center’de düzenlenecek 21. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ve eş zamanlı düzenlenecek olan Anfaş Bevex fuarları açılıyor. Türkiye’nin en kapsamlı gıda fuarı olarak kabul edilen Anfaş Food Product Fuarında bu sene 400 katılımcı firma stand açması ve 38 ülkeden 45 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Japonya, Malezya, Cezayir, Moldova, Arnavutluk, Kosova, Suudi Arabistan, Hırvatistan, Irak, İran, Pakistan, Rusya, Kuveyt, Mısır, Tunus, Hollanda, Hindistan, İtalya, Almanya, Azerbaycan, Fas, Dubai başta olmak üzere yiyecek içecek profesyonellerinin fuara ilgilerinin yoğun olduğu bildirildi.

Osmanlı Mutfağı tanıtılacak
Ekonomi Bakanlığı Koordinasyonu’nda Antalya İhracatçı Birliği tarafından düzenlenen ve Moldova, Kosova ve Libya’dan gelen 19 firma yetkilisinin katıldığı Alım Heyeti programı kapsamında, ihraç ürünlerin çeşitlendirilmesi, yeni pazarlar bulunması ve pazar paylarının korunması amacıyla bir toplantı yapıldı. Anfaş Food Product Fuarı için Türkiye genelinden 3 bin 988 5 yıldızlı otel ve butik otele, 138 otel zincirine, 5 bin 700 restoran - Cafe - Pub ve eğlence işletmelerine, 4 bin 500 pastane, bin yüz 97 catering firmasna ve binlerce gıda toptancısına davet gönderildiği bildirildi. Fuarda, Osmanlı Mutfağı kültür ve tadım günleri, profesyonel tadım günleri etkinliklerinin ilgi göreceği kaydedildi. 



1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!