Mall of Antalya ve Deepo'dan BMW Kazanma Fırsatı

Haberler17 Ekim 2017
1.1B OKUNMA
Paylaş

Mall of Antalya ve Deepo’dan çifte otomobil fırsatlı alışveriş kampanyası: “Zirvedeki İkili Sizi Bekliyor”

          Akdeniz’in en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Mall of Antalya ve outlet alışverişin bir numaralı adresi Deepo Outlet Center, ziyaretçilerine otomobil hediye etmeye hazırlanıyor.

          Alışveriş kampanyası kapsamında avm ziyaretçileri, 16 Ekim 2017 – 28 Şubat 2018 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapıp 2 BMW’den birini kazanma şansı elde ediyor. Hayalleri süsleyen BMW 318i markalı araçlar Mall of Antalya ve Deepo’da sergilenecek. 7 Mart 2018 tarihinde noter ve milli piyango huzurunda düzenlenecek olan çekilişle talihliler açıklanacaktır. Ziyaretçiler, kampanya tarihleri boyunca alışveriş yaparak kampanya noktalarından çekiliş kuponu alabileceklerdir. Alışveriş sıklığı arttıkça kazanma şansını arttıran bu kampanyayla Mall of Antalya ziyaretçilerinin yüzü gülecek.


Mall of Antalya Cinetech Sinemaları’ndan “Audi’yi Kovala”

         Mall of Antalya Cinetech Sinemaları büfe kampanyaları kapsamında,15 Ekim 2017 – 31 Mart 2018 tarihleri arasında kova menü alan herkes, Audi Q2 kazanma şansı elde edecek. Sinema büfesinde kayıt yaptırıp çekiliş kuponu alan ziyaretçiler kuponu kazıdıklarında anında sürpriz hediyeler kazanacaklar. Türkiye’deki tüm Cinetech Sinemaları arasında düzenlenen kampanya, Mall of Antalya ve Deepo Outlet Center’da ziyaretçilerini sürprizlerle mutlu etmeye devam ediyor. 


1.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!