Mall of Antalya’da Oyunlar Kapalı Gişe

Haberler13 Kasım 2017
5.7B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Mall of Antalya Sahnesi Kafatası oyununda biletler satışa çıktığı andan itibaren tükendi. 

Alışveriş merkezleri içerisinde bir ilke imza atmanın gururunu yaşayan Mall of Antalya, Sahnesi, açıldığı günden itibaren tüm oyunlarını kapalı gişe oynuyor.1932 yılından sonra ilk kez Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen Kafatası oyunu, Mall of Antalya Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluştu. Nazım Hikmet'in 1939 yılında yazdığı oyun, Engin Alkan'ın rejisiyle sahnelendi.Trajik bir hikayeyi konu alan oyunun biletleri satışa çıktığı andan itibaren tükendi. 

Mall of Antalya Sahnesi’nde dopdolu geçen Şehir Tiyatroları kasım programı her hafta cuma ve cumartesi günleri yetişkin oyunları, pazar günleri ise çocuk oyunlarıyla seyirci karşısına çıkıyor. Konuk Tiyatrolar Projesi kapsamında gerçekleşecek olan Ev oyunu da Mall of Antalya Sahnesi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek. Tiyatro severler biletleri Mall of Antalya gişesinden ya da www.ast.gov.tr adresinden satın alabilirler. 



5.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!