Manavgat Barış Suyu Festivali Köyü'nde Festival Coşkusu

Haberler10 Ağustos 2018
1.9B OKUNMA
Paylaş

22. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Festival Köyü ile başladı. 

12 Ağustos tarihine kadar saat 16.00- 21.00 saatleri arası açık kalacak olan Festival Köyü’nün ilk gününde festival coşkusu yaşandı. Atölye etkinlikleri, sanat stantları ve workshopların kurulması ile başlayan Festival Köyü’nde oyunlar, turnuvalar, retro yarışlar ve karaoke gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler yapıldı. Meydana kurulan dilek ağacı ve yazı tahtası da festivale ayrı bir renk kattı. Ayrıca, Anadolu Adımları Dans Gösterisi ve Girls Band ekibinin gösterileri de büyük alkış aldı. Festival Köyü’nde son olarak Taksis grubu konser verdi. Festival Köyü’ne Manavgatlı vatandaşlar, yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. 

Başkan Sözen Davet Etti
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de Festival Köyü boyunca vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Sözen etkinlikleri ilgi ile izleyerek, vatandaşların eğlencesine ortak oldu. Sözen; “Tüm vatandaşlarımızı 10 Ağustos Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi meydanında İpek Demir ve Hadise Konseri ile festival boyunca açık kalacak olan Festival Köyümüze davet ediyorum” dedi. 

Festival Programı  
 Manavgat Barış Suyu Festivali programı şöyle devam edecek; 10 Ağustos 2018 Cuma günü saat 20.00’de İpek Demir ve saat 21.30’da Hadise sahne alacak. Festivalin üçüncü günü 11 Ağustos Cumartesi saat 20.00’de Yüksek Sadakat gurubu ve 21.30’da İrem Derici konser verecek. Ayrıca Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen festivalde Yüksek Sadakat konseri sonrası Manavgat halkına hitaben bir konuşma gerçekleştirecek. Festivalin son günü 12 Ağustos 2018 Pazar günü ise saat 20.00’de Jehan Barbur ile saat 21.30’da Serdar Ortaç vatandaşlarla buluşacak. 
 



1.9B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!