Mardan Palace'da Muhteşem Düğün!

Haberler02 Ağustos 2013
2.6B OKUNMA
Paylaş
ANTALYA'nın dünyaca ünlü oteli Mardan Palace, İran'ın önde gelen ailelerinden Bayat ailesi ile Türkiye'den Dülger ailesinin çocuklarının nişan törenine ev sahipliği yaptı.

Mardan'ın binlerce dolarlık suit ve villalarında 3 gün 3 gece süren nişan törenine, Türkiye'den de tanınmış isimler katıldı.Başta Hintli zenginlerin düğün ve nişanları olmak üzere, yurtiçi ve dışından milyon dolarlık düğün organizasyonlarıyla ön plana çıkan Mardan Palace Hotel'de bu kez İran ve Türkiye'den tanınmış iki ailenin çocuklarının nişanı gerçekleşti.

3 gün 3 gece süren nişan töreninde İran'ın önde gelen ailelerinden Bayat ailesinin oğlu Bahman Bayat ile Dülger ailesinin kızı Talia Dülger nişanlandı. Seçkin davetli topluluğunun bulunduğu nişanda Karamehmet, Şahenk ve Mellart ailelerinin yanı sıra İran, Avusturya, Almanya ve İngiltere'den de davetliler yer aldı.

İran müzik ve kültürünün yansıtıldığı nişana gelen davetliler, Mardan Palace'ın süit ve villalarında ağırlandı. Davetliler, törenin ardından otelin beyaz kumlu sahilinde canlı müzik eşliğinde eğlendi. Nişanlı çift, hem İran'da hem İstanbul'da olmak üzere iki düğün ile dünyaevine girecek.

 

DHA



2.6B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!