Marka Şehir Antalya

Haberler21 Nisan 2016
1.1B OKUNMA
Paylaş

Bu yıl beşincisi düzenlenen Türk Patent Ödülleri Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle verildi. Ev sahipliği yaptığı dev organizasyonlar ve üyesi olduğu uluslararası kuruluşlar ile Dünya süper ligine çıkan Antalya, gecede Marka Şehir ödülünü aldı. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türk Patent Enstitüsü tarafından, sınai mülkiyet hakları konusunda toplumda farkındalık yaratılması, inovasyona daha fazla önem verilmesi amacıyla düzenlenen Türk Patent Ödüllerinin beşincisi Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı tören ile sahiplerini buldu.

Törende son dönemde G20 gibi dünya çapında ses getiren bir organizasyona başarıyla imza atan, EXPO2016’yı ise yarın açacak olan Antalya’ya, ‘Marka Şehir’ ödülü verildi. Ev sahipliği yaptığı organizasyonların yanı sıra üyesi olduğu uluslararası kuruluşlar ve yer aldığı dev fuarlar ile Dünya Süper ligine çıkan Antalya adına ödülü Vali Muammer Türker ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.



1.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!