Meltem Mahallesi Yenileniyor

Haberler15 Aralık 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

Kötü kullanım ve altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları, kaldırımları gündemine alan Muratpaşa Belediyesi, Meltem Mahalllesi'nde 6 kilometre sıcak asfalt kaplama yaptı.
Sorumluluk bölgesindeki 56 Mahalleye eşit hizmet ilkesiyle hareket eden Muratpaşa Belediyesi; altyapı çalışmaları ve kullanıma bağlı bozulmaların yaşandığı yollarla kaldırımları bakıma aldı. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; altyapısı tamamlanmış mahalleler öncelikli olmak üzere bozulan yollardaki eski malzemeyi kazıyıp sıcak asfalt uygulaması yapılıyor.

6 kilometre asfalt

Elektrik ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan Meltem Mahallesi'nde; çalışmalarını yürüten Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meltem Mahallesi'nde; 7200 ton malzeme kullanarak 6 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kapladı. Yollarda, yama asfalt dönemini bitiren Muratpaşa Belediyesi ekipleri, Meltem Mahallesi'nde toplam 35 bin metrekarelik asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Engelli Geçiş yolları

Muratpaşa Belediyesi ekipleri, Meltem Mahallesi'nde; yol çalışmalarının yanı sıra kaldırım düzenleme, engelli geçiş yolları, bordür ve yol çizgisi uygulamaları da yapılıyor. Ekipler; Meltem Mahallesi'nde toplam 24.800 metrekarelik kaldırım iyileştirme ve 4200 metretül engelli geçiş yolu çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarını sürdüren ekipler, bordür ve yol çizgisi uygulaması da yapacak.



1.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!