Meteoroloji’den Antalya İçin Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!

Haberler27 Şubat 2020
14.2B OKUNMA
Paylaş

Meteoroloji'den gelen sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Antalya'da yağışlar başladı. Antalya'da kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor. Yarın hava durumu nasıl olacak? MGM resmi internet sitesinde yer alan günlük hava durumu tahminlerine göre Antalya'da gök gürülütlü sağanak yağış gece geç saatlere kadar etkisini gösterecek.

Akdeniz

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Akdeniz ile Adana çevrelerinin sağanak, yağış alan kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde Antalya il merkezi ve kuzey çevreleri ile Burdur'un doğusunda kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın; Batı ve Orta Akdeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

Antalya 13°C, 19°C


Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde il merkezi ile kuzey çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

 


 



14.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!