Muhittin Böcek Finalde Tatlı İkram Etti

Haberler26 Eylül 2013
1.7B OKUNMA
Paylaş

77 standın ve 70 yazarın katıldığı, on binlerce vatandaşın ziyaret ettiği fuar, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yayınevi temsilcilerine tatlı ikramıyla son buldu.

16-25 Eylül günleri arası Cam Piramit’te gerçekleştirilen 4. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı sona erdi. 10 gün süresince on binlerce vatandaşın ziyareti ettiği, 77 standın ve 70 yazarın yer aldığı fuar, Konyaaltı Belediyesi standında düzenlenen kapanış töreniyle son buldu.

Kültür Mozaiği Yarattık

Fuarın her günü stantları ziyaret ederek vatandaşlarla birada olmaya büyük özen gösteren Konyaaltı Beyediye Başkanı Muhittin Böcek, bir gelenek olan Konyaaltı Kitap Fuarı’nı her geçen yıl daha da ileri bir noktaya taşıdıklarını söyledi. Konyaaltı Kitap Fuarı’nı her yaştan ve düşünceden insanın ziyaret ettiğine dikkat çeken Muhittin Böcek, fuar ile aslında Antalya’da bir kültür mozaiği oluşturduklarını bildirdi.

Finalde 'Tatlı' Gülümsemeler Yer Aldı

Konuşmasının ardından yayınevi temsilcilerine ve yazarlara tatlı ikram eden Muhittin Böcek’e katılımcılar teşekkür etti. Fuarda yer alan stant temsilcileri ve yazarlar, 10 gün süreyle kendilerini ağırlayan ve her türlü desteği esirgemeyen Muhittin Böcek’e, el yazısı ile isminin yazılı olduğu bir şilt hediye ederek teşekkür ettiler.

Fuarın son gününde söyleşi ve imza günü ile Antalyalılarla buluşan sevilen yazar Ahmet Ümit, kitapseverlerle sohbet etti. Kendisiyle ilgili merak edilen soruları da yanıtlayan Ümit, Konyaaltı Kitap Fuarında bulunmaktan büyük mutluluk duygunu ifade etti. Antalyalıların fuarı sahiplendiğini belirten Ümit, önümüzdeki sene de kitapseverlerle buluşmak için gelmek istediğini söyledi.



1.7B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!