Muhittin Böcek, Güçbirliği Platformu'nun Konuğu Oldu

Haberler27 Şubat 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 110 sivil toplum örgütü temsilcisinin katılımıyla oluşturulan Antalya Güçbirliği Platformu’nun konuğu oldu.

Antalya Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği Platformu, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ağırladı. Antalya Güçbirliği Platformu üyeleriyle Uygulama Oteli’nde bir araya gelen Başkan Böcek, sivil toplum örgütleriyle her daim omuz omuza çalıştıklarını söyledi.

Yol, park ve kaldırım yapmanın belediyelerin asli görevleri olduğunu dile getiren Başkan Muhittin Böcek, bir bir hayata geçirdikleri sosyal ve kültürel projelerle Konyaaltı’nın kısı bir süre içinde Türkiye’nin parlayan bir yıldızı haline geldiğini söyledi.


1.5 milyon metrekare yeşil alan miktarının ilçede kişi başına 11,8 metrekare yeşil alan düştüğü anlamına geldiğini ifade eden Başkan Böcek, bu oranların bir çok Avrupa ülkesinin de ilersinde olduğuna dikkat çekti. Konyaaltı’nda tasarladıkları her projenin yeşile ve doğal güzelliklere saygılı olduğunu dile getiren Böcek, platform üyelerinin merak ettiği sorularına da cevap verdi.

Konyaaltı Sahili’yle ilgili yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkan Böcek; buranın tekrar kendilerine tahsis edilmesi için ilgili mercilere 6 kez yazılı müracaatta bulunduklarını söyledi. Ancak şuan için hiçbir olumlu cevap alamadıklarını söyleyen Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak sahil ile ilgili son derece modern yeni projeleri olduğunun altını çizdi.

Güçbirliği Platformu Başkanı Canan Tungar ise konuşmasında Başkan Böcek’e çalışmalarından ötürü teşekkür etti.



1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!