Muratpaşa'da Online Eğitim Başladı

Haberler04 Mart 2015
1.2B OKUNMA
Paylaş

Muratpaşa’da yaşayan tüm ilk ve ortaokul öğrencileri ile öğretmenleri için Muratpaşa Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nce yürütülen online eğitim projesi tanıtıldı.

Zeytinköy Eğitim ve Bilgi Merkezi’ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal; aktivasyon kartı ile giriş yaptığı sistemi, öğrencilerle birlikte inceledi. Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi Zeytinköy Eğitim ve Bilgi Merkezi’ndeki 4 derslikte bulunan öğrencilere online eğitim aktivasyon kartlarını verdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, programın birinci sınıftan sekizinci sınıftaki tüm öğrencilerin derslerine faydalı olacak şekilde hazırlandığını belirterek, “Online eğitim sistemi çocuklarımızın eğitimlerini, konu anlatımlı ve testlerle destekleyen bir eğitim aracıdır. Çocuklarımızın eğitimleri için desteğimiz devam edecek. Yeni eğitim ve bilgi merkezlerimizi hizmete açmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Online eğitim sisteminin ilk ve ortaokul öğrencileri ile öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanan, yeni öğretim müfredatına uygun internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir yazılım olduğu belirtilirken, Muratpaşa Belediyesi Online Eğitim Sistemi’ne www.muratpasaegitim.org. web adresinden giriş yapılabildiği kaydedildi. İnternet bağlantısı olan her yerde kullanıcı adı ve şifresini girerek kullanabilen Muratpaşa Belediyesi Online Eğitim Sistemi’nden yararlanmak için yapılması gereken tek şey Online Eğitim Aktivasyon kartı alarak www.muratpasaegitim.org adresinden üye olmak.



1.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!