Muratpaşa Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

Haberler13 Haziran 2018
910 OKUNMA
Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Cuma günü başlayacak bayram öncesi ilçedeki tüm camilerin temizliği yapılırken Mavi Bayraklı falez plajları, Erdal İnönü ve Ziya Gökalp Kent Parkları da 3 günlük tatil için hazırlıklarını tamamladı.

Muratpaşa Belediyesi, 15 Haziran Cuma başlayacak 3 günlük Ramazan Bayramı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bayram süresince ilçe sakinlerinin huzurlu bir bayram geçirmeleri için Zabıta ve Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekipler vardiyalı olarak görev başında olacak. Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlükleri ise olası olumsuzluklara müdahale için nöbetçi ekipler bulunduracak. Bununla birlikte, Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla Muratpaşalılar, 24 saat belediyeye ulaşabilecek.

Bu hazırlıklarla birlikte Muratpaşa Belediyesi, tüm camilerin temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi. Son olarak Kaleçi’nde bulunan camilerin temizliğini gerçekleştiren ekipler, kentin tarihi camilerinden Tekeli Mehmet Camii’ndeydi.


Muratpaşa Belediyesi, ayrıca Mavi Bayrak dalgalanan İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı, Erenkuş’la birlikte Konserve Koyu falez plajlarıyla birlikte Antalyalıların yeni yaşam alanı Erdal İnönü ve Ziya Gökalp Kent Parklarında da gerekli hazırlıkları tamamladı. Plajlar ve kent parkları içindeki belediyeye ait işletmeler bayram süresince Antalya’ya hizmet verecek.    


910 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!