Muratpaşa Çiçeklerle Güzelleşiyor

Haberler07 Kasım 2014
1.3B OKUNMA
Paylaş

Muratpaşa Belediyesi ürettiği mevsimlik çiçeklerle kenti güzelleştiriyor. 60 bin adet menekşe dikimi yapan Muratpaşa Belediyesi, 600 bin adet mevsimlik çiçek dikmeyi hedefliyor.

Muratpaşa Belediyesi’ne ait parklarda kış dönemi mevsimlik çiçek dikimi başladı. Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Üretim Seraları’nda yetiştirilen 600 bin adet mevsimlik çiçekle Muratpaşa’da kış aylarında da renkleniyor. Menekşe, bellis, aslanağzı, alisyum çiçeklerinin tohum atılma işlemini gerçekleştiren Muratpaşa Belediyesi, 60 bin adet menekşenin dikimini gerçekleştirdi.

LALE SOĞANLARI DİKİLECEK


Muratpaşa Belediyesi’nin üreten bir belediye olduğuna dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Parklarımızı ve yeşil alanlarımızı kendi ürettiğimiz mevsimlik çiçeklerle güzelleştiriyoruz. Bu yıl lale soğanları dikerek mevsimlik çiçeklerimizi çeşitlendireceğiz. 2014 yılı bahar döneminde Muratpaşamıza 500 bin adet mevsimlik çiçek diktik. Bu sayıyı bu yıl 600 bine çıkararak, daha nezih, daha renkli ve keyifle yaşanılan bir Muratpaşa için çalışmalarımıza hız veriyoruz” dedi.


1.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!