Muratpaşa ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde İftar

Haberler04 Haziran 2018
969 OKUNMA
Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet ve Muratpaşa Mahallelerinin biraraya geldiği iftarda “Türkiye için istediğimiz ne varsa Muratpaşa’mızda bunları uyguluyoruz” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin kurduğu iftar sofrası bu kez Cumhuriyet ve Muratpaşa mahalle sakinlerini buluşturdu. Çarşamba pazarının kurulduğu kapalı pazar yerinde düzenlenen iftara mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun oldu. İftarda Başkan Uysal’ın yanı sıra CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, eski milletvekili Tuncay Ercenk de yer aldı.

İftarda hep birlikte edilen dualarla oruçlar açılırken Başkan Uysal, yaptığı konuşmada Türk sinemasının ‘Sultanı’ Türkan Şoray adını taşıyacak Kültür Merkezi’nin kısa bir sürede hizmete açılacağını söyledi.


Bununla birlikte, kentin yönetiminde ortak aklı harekete geçirecek sivil toplum merkezinin de yönetim planı üzerine çalışıldığını aktaran Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Bütün dernekleri biraraya getiriyoruz. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Bir kişi her zaman yanılır. Siyasiler akşam yatar sabah kalkar, kafalarına göre karar verirse yanlış olabilir. Onun için ortak akıl çok önemli. Sivil Toplum Merkezi’ni yapmamızın nedeni o. Böylece şehrimizi daha güvenli kararla yönetebiliriz. Türkiye için istediğimiz ne varsa Muratpaşa’mızda bunları uyguluyoruz.”


969 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!