Muratpaşa, Yaşlılar Haftasını Kutluyor

Haberler20 Mart 2018
923 OKUNMA
Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yaşlılara Saygı Haftası’nda açılışı gerçekleştirilen el ürünleri sergisinde “İnsanlarımızı mutlu etmek için çaba sarf eden bir belediyeyiz. Sosyal hizmet kavramını standardize eden ve bütün komşularımıza eşit sunmaya gayret eden bir belediyeyiz” dedi.

Muratpaşa’da 18 Mart Pazar günü başlayıp 24 Mart’a kadar devam edecek Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri belediye fuayesinde açılan sergisiyle başladı. Muratpaşa Belediyesi’nin bugün sayıları üç olan 3 bin 455 üyesi bulunan Yaşlı Evlerinde düzenlenen kurslarda ortaya çıkan el emeği ürünlerin sergilendiği serginin açılışını Başkan Uysal’la birlikte Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek birlikte gerçekleştirdi.

Başkan Uysal, açılışta yaptığı konuşmada, Muratpaşa Belediyesi’nin komşularının derdiyle dertlenen bir belediye olduğunu söyledi. Muratpaşa’nın sadece teknik hizmet üreten kurum olmadığının altını çizen Başkan Uysal, şöyle devam etti: “İnsanlarımızı mutlu etmek için çaba sarf eden bir belediyeyiz. Sosyal hizmet kavramını standardize eden ve bütün komşularımıza eşit sunmaya gayret eden bir belediyeyiz. Yaşlı Evlerindeki gönül yolcularımız, sevincimizi arttırıyor, neşemizi artıyor. Kendi mutluluklarını artırdıkları gibi şehrimizin mutluluğunu arttırıyorlar. Dolayısıyla, dokunulan, destek verilen her komşumuzun mutluluğunun kamusal bir yararı var.”


Etkinlikler Devam Ediyor

Hafta kapsamında 23 Mart Cuma günü yaşlılar, tiyatro gösterisi için sahnede olacak. Grup Sütlaç’ın yazdığı ‘Pijama’ isimli tiyatro oyununda 32 yaşlı rol aldı. Oyun saat 14.00’de Belediye Kültür Salonu’nda sahnelenecek. Aynı gün ayrıca belediye fuayesinde tüm gün sürecek satranç turnuvası da düzenlenecek. 60 yaş ve üstü lisanslı oyuncularını katılımına açık turnuvanın ödül töreni ise saat 15.00’de gerçekleştirilecek.


923 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!