Muratpaşa'da Sanat Var

Haberler22 Mayıs 2019
1.9B OKUNMA
Paylaş

Muratpaşa Belediyesi’nin Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Değirmenönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği müzik ve tiyatro kurslarına devam eden kursiyerleri sahne heyecanı sardı. Tiyatro kursiyerleri 25 Mayıs Cumartesi Melih Cevdet Anday’ın ‘İçerdekiler’ oyunuyla keman, yan flüt ve şan kursiyerleri ise Bahar Valsleri konseriyle sahnede olacak.

Antalya’nın doğa harikası falezlerinin denizle buluştuğu noktada yer alan 5 mavi bayraklı plajı, falez bandında Ziya Gökalp ve Erdal İnönü kent paklarıyla Antalyalıların, yerli ve yabancı turistlerin hafta sonu için vazgeçilmez adresi olan Muratpaşa, haftaya kültür ve sanat etkinlikleriyle de renk katıyor.  

Muratpaşa Belediyesi’nin Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Değirmenönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği müzik ve tiyatro kurslarına katılan kursiyerler Cumartesi ve Pazar günü düzenlenecek etkinliklerde sahneye çıkacak. Etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Tiyatro Oyunu


Değirmenönü Kültür Merkezi’nin tiyatro kursiyerleri Erhan Kargın yönetmenliğinde Melih Cevdet Anday’ın ‘İçerdekiler’ oyununu sahneleyecek. Cumartesi saat 20.00’de Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda prömiyerini gerçekleştirecek oyunda Avni Cansu Öz, Emirhan Ayhan, Eylül Aleyna Aslangörür rol alıyor. Müzikleri Abdullah İnal’a ait oyunun ses ve ışıkları Ayça Seçil Tanyel, Muhsin Köken’e dekor ise Seyhan Erdem’e ait.

Bahar Valsleri

Kültür Merkezi’nde yıl boyu devam eden keman, yan flüt ve şan kurslarına katılan kursiyerle ise ‘Bahar Vasleri’ isimli konserle sahne alacak. Konser, pazar saat 17.00’de Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilecek.


Anadolu Ateşi Kıvılcım

Tüm bunlarla birlikte Antalya’nın tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park’ta dünyaca ünlü dans grubu Anadolu Ateşi’nin 4 – 12 yaş arası çıraklarını ağırlayacak. Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Gösterisi Teneffüs Park’ta Pazar günün saat 14.30’da başlayacak.  


1.9B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!