MÜSİAD EXPO'yu Dinledi

Haberler23 Aralık 2013
1.6B OKUNMA
Paylaş

                 EXPO 2016 genel sekreteri Selami GÜLAY ve ekibi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi’nde bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul LEKESİZ, yönetim kurulu ve üyeler hazır bulundu.

                Toplantıda ilk söz alan EXPO 2016 Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk BODUR, EXPO 2016 organizasyonu kapsamında şimdiye kadar gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarla birlikte, 6 ay sürecek organizasyon boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

Daha sonra EXPO 2016 Genel Sekreteri Selami GÜLAY; Türkiye’de düzenlenecek ilk EXPO olan EXPO 2016’nın Türkiye ve Antalya açısından öneminden bahsetti. GÜLAY, Türkiye için çok önemli olan bu organizasyonun Antalya’da düzenlenecek olmasının Antalya açısından büyük bir şans olduğunu kaydetti.


Özverili çalışmaları dolayısıyla EXPO 2016 heyetine Antalyalılar adına teşekkür eden MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul LEKESİZ, Antalya’nın menfaatleri için elini taşın altına koymaktan hiç çekinmeyen Antalya MÜSİAD ailesinin, EXPO 2016 için de elinden gelen desteği vereceğini belirtti.

Toplantı sonunda Genel Sekreter GÜLAY, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı LEKESİZ’e, günün anısına EXPO 2016’nın sembolü olan şakayık çiçeği armağan etti.


1.6B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!