MYO’lu Aşçılar’dan Bir Ödül Daha

Haberler24 Ocak 2014
2.9B OKUNMA
Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, VI. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması ‘Üniversiteler Yarışıyor’ kategorisine katılarak bir kez daha önemli bir başarıya imza attılar.

Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Mutfak Şefleri Birliği Derneği, ANFAŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Türkiye VI. ALTIN KEP AŞÇILAR Yarışmasına ;

1-Gazi Üniversitesi


2-Akdeniz Üniversitesi – Turizm Fakültesi

3- Akdeniz Üniversitesi- Manavgat Meslek Yüksekokulu

4- Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi


5- Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi ( Nevşehir Üniversitesi )

6- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

7- İstanbul Arel Üniversitesi


8- Afyon Kocatepe Üniversitesi

9- Pamukkale Üniversitesi

10- Eskişehir Anadolu Üniversitesi


11- Muğla Meslek Yüksekokulu

12- Atılım Üniversitesi

13- Adnan Menderes Üniversitesi – Söke Meslek Yükseokulu


14- Lefke Avrupa Üniversitesi

15- Çukurova Üniversitesi

Katıldı.


Manavgat Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Hamza Yalçın ve Öğr. Gör. Özcan UTAR öncülüğünde VI. Altın Kep Yarışması’na 7 Ekip ( 21 Öğrenci) ile katılım sağlandı.

Toplamda 15 üniversite’den 39 ekip ve ekiplerin 3 er kişi olması dolayısı ile 117 aşçılık öğrencisinin katıldığı yarışmada Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencilerinden; Aslı EKEN, Ümit AKTAŞ ve Burcu YAŞAR’ dan oluşan ekip  ‘Üniversiteler Yarışıyor’ kategorisinde ‘ikinci’ olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert konuyla ilgili ‘Toplam olarak 15 üniversite’den 39 ekibin katıldığı VI. Altın Kep Yarışması’nda,  ‘‘Üniversiteler Yarışıyor’ kategorisinde ikincilik derecesini alan öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca öğrencilerimize öncülük eden, desteklerini esirgemeyen hocaları Öğr. Gör. Hamza Yalçın’a ve Öğr. Gör. Özcan Utar’a da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.



2.9B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!